Vreme frumoasă în Banat, în următoarele două săptămâni. Vezi prognoza meteo

Vreme frumoasă în Banat, în următoarele două săptămâni. Vezi prognoza meteo

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0
frunze toamna

Vom avea parte de un sfârșit de octombrie cu vreme frumoasă. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în vestul țării, iar veștile sunt excelente.

Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii octombrie, cu o medie a valorilor diurne de 17…20 de grade și a celor nocturne de 6…9 grade, dar scăderea temperaturilor din intervalul 30 octombrie – 02 noiembrie va determina un regim apropiat de cel climatologic specific, cu maxime de 12…14 grade şi minime de 3…6 grade, mediat regional. Alternanțe termice sunt estimate şi pentru cea de-a doua săptămână, de la valori peste mediile multianuale la începutul acesteia spre o vreme normală, posibil chiar rece spre finalul perioadei de referinţă“, a transmis ANM.

Va ploua local în perioada 29-31 octombrie, iar probabilitatea de ploaie va fi relativ ridicată şi în cea de-a doua săptămână a intervalului de prognoză, în vestul țării, potrivit meteorologilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *