Vreme deosebit de frumoasă în Banat, în următoarele două săptămâni

Vreme deosebit de frumoasă în Banat, în următoarele două săptămâni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune aduse de meteorologi. În luna februarie vom avea parte de o vreme frumoasă și de temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, în Banat. Meteorologii au făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Intervalul va debuta cu valori termice diurne în jur de 12 grade, însă, până spre finalul primei săptămâni, media va scădea ușor spre 8…10 grade. Pentru 17 și 18 februarie sunt prognozate maxime mult mai ridicate față de mediile multianuale, ce pot atinge, în medie regională, 14…16 grade, apoi acestea vor scădea la 10…12 grade. Media valorilor minime va prezenta mici variații, astfel că de la 3…4 grade în prima zi, se va ajunge la zero grade în perioada 12-17 februarie, posibil spre -2 grade în 16 februarie. În a doua săptămână media minimelor se va menține pozitivă, cu cele mai ridicate valori în 18 și 19 februarie, când vor fi 3…4 grade“, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

Temporar se vor semnala precipitații posibil însemnate cantitativ în perioada 10 – 12 februarie, dar și în ziua de 14 februarie. Pentru a doua săptămână de prognoză probabilitatea pentru precipitații va fi mai redusă în vestul țării.