Vreme deosebit de caldă în Banat, de Crăciun. Anunțul meteorologilor

Vreme deosebit de caldă în Banat, de Crăciun. Anunțul meteorologilor

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Este sigur. Nu ne vom putea bucura de zăpadă, de Crăciun, în Banat. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în vestul țării, care arată că vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, în următoarele zile.

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă, după primele două zile ale intervalului de prognoză, astfel încât media regională a temperaturilor maxime va crește, de la 6 grade la început, până la aproximativ 12 grade pe 23 și 24 decembrie. Apoi, valorile termice vor fi în scădere, spre 3 grade pe 26 și 27 decembrie, pentru ca ulterior sa marcheze o nouă creștere și sa fie situate, în medie, între 4 și 6 grade în perioada 28 decembrie – 3 ianuarie. Regimul termic nocturn va fi în creștere în prima săptămână, apoi va scădea. Astfel, temperaturile minime vor fi de aproximativ 1 grad, în medie, la începutul intervalului, vor atinge 6..7 grade pe 25 decembrie, apoi vor scădea accentuat, spre -3…-2 grade pe 27 și 28 decembrie, iar între 29 decembrie și 3 ianuarie, minimele termice vor fi de -1…0 grade”, a informat ANM.

Conform meteorologilor, probabilitatea pentru precipitații la nivel local va fi relativ ridicată începând cu 22 decembrie, dar acestea vor fi mai extinse ca arie și, posibil, mai însemnate cantitativ pe 24 și 25 decembrie.

La Timișoara, în prima zi de Crăciun, termometrele vor arăta 11 grade Celsius. Însă, duminică, este posibil să cadă câțiva fulgi de zăpadă în capitala Banatului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *