Vreme caldă de Paște, în Banat. Anunțul meteorologilor

Vreme caldă de Paște, în Banat. Anunțul meteorologilor

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Bănățeni, pregătiți tricourile. Meteorologii anunță că vremea va fi călduroasă de Paște, astfel că la Timișoara, de exemplu, termometrele vor arăta și 21 – 22 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo, pe următoarele două săptămâni, care arată că în Banat nu prea vom avea parte de ploi, iar vremea va fi călduroasă.

Valorile termice diurne vor fi în creștere până în data de 4 aprilie, când media lor va atinge 22 de grade, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. În următoarele două zile se va resimți o scădere a temperaturilor cu 5…6 gade, apoi, până în jurul datei de 9 aprilie procesul de încălzire se va relua, iar media maximelor va urca până în jurul a 21 de grade. Între 10 și 15 aprilie nu vor mai fi variații termice semnificative șimaximele se vor situa, în medie, între 18 și 20 de grade. Temperaturile minime vor  scădea în dimineața zilei de 3 aprilie până la o medie de 2 grade, apoi vor crește și vor ajunge să atingă, în 5 și în 6 aprilie, 8 grade. Între 7 și 15 aprilie media minimelor termice se va situa în jurul valorii de 6 grade“, anunță meteorologii.

Probabilitatea de apariție a ploilor pe arii mai extinse, dar în general slabe cantitativ, va fi în zilele de 5 și de 6 aprilie, precum și după data de 12 aprilie. În restul intervalului doar izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată, în Banat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *