Vrei să pleci în vacanță în Grecia? Iată unde te poți testa, în județul Timiș

Vrei să pleci în vacanță în Grecia? Iată unde te poți testa, în județul Timiș

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Turism
0

Locuitorii din județul Timiș care își propun să meargă în concediu, în această vară, în Grecia, au la dispoziție o listă a centrelor în care se pot testa pentru a afla dacă au coronavirus sau nu. Vă reamintim că autoritățile elene permit accesul în țara lor doar a acelora care prezintă testul molecular negativ pentru infecția cu COVID-19.

Lista cu centrele în care se pot efectua astfel de analize a fost făcută publică, în acest weekend, de Ministerul Sănătății pe site-ul instituției.

Astfel, aflăm că în județul Timiș sunt disponibile șapte centre de testare pentru COVID-19. Și anume, este vorba de INSP Timișoara, aflat pe B-dul Victor Babeș, nr. 18, Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, SC Bioclinica Timișoara, aflată pe B-dul Cetății, nr. 53B, Medlife, aflat pe B-dul General Ion Dragalina, nr. 37A, Spitalul Județean Timișoara, Spitalul Municipal Lugoj, Spitalul Municipal Timișoara.

Cetățenii care călătoresc în Grecia trebuie să prezinte, începând cu data de 15 iulie, un test molecular negativ pentru infecția cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 ore înainte de momentul intrării pe teritoriul țării elene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *