Vom avea parte de ploi întreaga săptămână, la Timișoara

Vom avea parte de ploi întreaga săptămână, la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Stiri, Utile
0

Ploile nu par să ocolească Timișoara în această săptămână. Meteorologii anunță că este posibil să plouă în capitala Banatului în fiecare zi, până sâmbătă, iar temperaturile minime, pe timpul zilei, vor fi de cel puțin 28 de grade Celsius.

De asemenea, în Banat, în următoarele două săptămâni, vom avea parte de o vreme călduroasă. “Vremea va fi în ușoară încălzire astfel că media temperaturilor maxime va crește de la 29 de grade în prima zi, până la 31 de grade pe 31 iulie. Va urma o răcorire, care va dura până la sfârșitul primei săptămâni, când media maximelor termice va fi de 26 de grade. Ulterior datei de 5 august, vremea se va încălzi din nou, iar până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor avea, în medie, valori între 28 și 30 de grade. Evoluția mediei temperaturilor minime va fi asemănătoare, cea mai ridicată, de 19 grade se va înregistra în jurul datei de 1 august, cea mai mică de 14 grade, pe 5 august dimineața, dată după care, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni se va situa între 14 și 16 grade“, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

Totodată, vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice în vestul țării, pe arii mai extinse în intervalele 2-4 august și 6-7 august și doar pe suprafețe mici în restul intervalului.