Vom avea iluminat festiv de sărbători doar în centrul orașului

Vom avea iluminat festiv de sărbători doar în centrul orașului

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a recunoscut, marți 24 iulie, că în oraș mai sunt probleme, în ceea ce privește iluminatul public, dar în curând toate acestea vor dispărea. Consiliul Local a votat delegarea serviciilor către STPT.

Iluminatul public încă este o problemă. Mai primesc sesizări de la cetățeni că e beznă pe diverse străzi. Da. Abia s-a aprobat în Consiliul Local delegarea atribuirii directe către STPT și se va începe lucru pe teren”, a spus Robu.

Astfel, vor fi înlocuite sistemele defecte de iluminat și infrastructura degradată și vor fi desfășurate activități de întreținere zilnică de către echipele STPT. Durata contractului este de cinci ani. Suma se ridică la peste 1.165.000 lei pe an. Valoarea lucrărilor pentru iluminatul festiv este de  464.000 lei pe an. “Nu ne întindem la sume foarte mari cu iluminatul festiv. Ne-ar plăcea să fie tot orașul iluminat festiv de sărbători, numai că e nevoie de mulți bani. Așadar iluminatul festiv va fi concentrat numai pe zona centrală”, a precizat Nicolae Robu.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *