Vom avea campanie de curatenie inainte de Pasti. Anuntul facut de primarul Nicolae Robu

Vom avea campanie de curatenie inainte de Pasti. Anuntul facut de primarul Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu vrea cu orice preț să reia campaniile de curățenie cu care timișorenii s-au obișnuit, organizate de două ori pe an, primăvara și toamna. Edilul Timișoarei a declarat că a discutat cu reprezentanții ADID și Retim despre reluarea acestor campanii, doar că aceștia nu au fost de acord.

Din păcate, mi-a spus city-managerul că cuplul ADID – Retim nu îmbrățișează această idee, Retim spune că nu mai are potențialul de a mobiliza atâtea mașini câte sunt necesare, câte mobiliza altădată în aceste campanii“, a detaliat primarul Nicolae Robu.

În aceste condiții, edilul Timișoarei a luat decizia de a organiza o astfel de curățenie în luna aprilie, înainte de sărbătorile pascale, mobilizând angajați din cadrul instituțiilor subordonate, cel mai probabil.

O să facem campaniile. Dacă trebuie cu forțele noastre, neimplicate contractual, dar vom face o campanie, pentru că nu aș vrea să ne prindă sfintele sărbători de Paști, dar pentru noi trebuie să facem, nu pentru evenimente speciale, nu aș vrea să ne prindă cu mormane în care vedem canapea, frigider, televizor și Dumnezeu mai știe ce abandonate așa, fără jenă. Vreau să facem această campanie și sper să capacităm alături de noi și Retim, ADID, cu atât cât poate Retim. Înțeleg că nu mai poate ca altădată, cu același număr de mașini. O să vedem cu cine facem campania. Cam tot ce am vrut să fac, am făcut până la urmă“, a precizat Robu.