Voicu Dumitraș –copilul, personajul principal din Hackerville – nominalizat la Gala Excelenței Bănățene 2018

Voicu Dumitraș –copilul, personajul principal din Hackerville – nominalizat la Gala Excelenței Bănățene 2018

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Voicu Dumitraș, copilul – personajul principal în serialul HBO, Hackerville, și finalist la Vocea României, este nominalizat la Gala Excelenței Bănățene 2018, la secțiunea Educație.

Voicu Dumitraș este olimpic al județului Timiș, reprezentându-ne cu cinste anul trecut la faza națională a Olimpiadei de Limbă și Literatură Germană Maternă, câștigător al premiului I la numeroase concursuri de limba engleză. Este vorba de concursul național de creativitate în limba engleză ‘’SPEAK OUT”, secțiunea – scriere creativă, faza județeană, concursul „ONCE UPON A TIME”, faza județeană, concursul național „PUBLIC SPEAKING”, faza județeană și alte participări cu rezultate notabile. Fiind elevul conștiincios, mereu implicat activ în viața școlii, în varii activități extracuriculare, în activități de voluntariat, fiind președinte fondator la Rotakids Timișoara, a participat cu mult drag și multă dăruire la fiecare eveniment, la care a fost invitat, încântând publicul cu vocea sa și talentul său actoricesc. Aceste mici victorii în piesele de teatru i-au asigurat șansa de a participa la un casting și de a obține rolul principal în serialul „Hackerville”, un serial marca HBO, filmat în Timișoara și alte țări europene.
https://life.ro/cine-este-pustiul-de-14-ani-care-joaca-ro…/…

Din toate aceste considerente, Voicu Dumitraș se regăsește printre finaliștii prestigioasei Gale a Excelenței Bănățene la premiul „Coriolan Brediceanu” pentru performanțe deosebite în educație.

Comisia de jurizare a acestei secțiuni este formată din: prof. dr. Sorin IONESCU, Colegiul Naţional Bănăţean – președinte; Marin POPESCU, Universitatea de Vest din Timişoara; conf. univ. dr. Marian ILIE, Universitatea de Vest din Timişoara; Olimpia CIRIMPEI, Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva”; prof. Tihomir MILIN, Colegiul Național C. D. Loga Timișoara

Organizația ”Ambasador al Excelenţei” care asigură finanțarea acestui premiu este Marea Lojă Națională din România, reînființată în România în 1993, parte a francmasoneriei universale regulare, reunind la nivel mondial patru milioane de membri, înfrățiți prin înalte idealuri comune morale, spirituale și sociale, în scopul progresului umanității (Mare Maestru: Radu Bălănescu, ales ca președinte de onoare a Conferinței Mondiale a Lojelor Masonice Regulare).