Vineri și luni, Aquatim spală rețeaua de apă în Bacova, iar între 6 -9 aprilie, în comuna Șag

Vineri și luni, Aquatim spală rețeaua de apă în Bacova, iar între 6 -9 aprilie, în comuna Șag

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vineri, 2 aprilie, și luni, 5 aprilie, între orele 9-14, în localitatea Bacova se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție a apei. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută -atenționează Aquatim.

În intervalul 6 – 9 aprilie,  între orele 9 – 15, în localitatea Șag se vor face spălări ale rețelei de distribuție a apei după următorul program: marți, 6 aprilie, pe străzile XI, VII și VIII; miercuri, 7 aprilie, pe străzile XIV, XV și XVI; joi, 8 aprilie, pe străzile XVII și XVIII; vineri, 9 aprilie, pe străzile XI, XX și XIX.

Pe tronsoanele de conductă pe care este programată spălarea apa va fi tulbure, iar pe celelalte alimentarea cu apă va fi întreruptă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7“, transmit reprezentanții Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *