Vine Freddy Simonis presedinte la PSD Timis daca se repeta dusul rece de la europarlamentare?

Vine Freddy Simonis presedinte la PSD Timis daca se repeta dusul rece de la europarlamentare?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Președintele PSD Timis, Călin Dobra este convins că filiala nu va mai păți la alegerile prezidențiale rusinea de la europarlamentare. Dobra vorbește și despre zvonul conform căruia daca rezultatul de la prezidențiale nu este mulțumitor va fi schimbat din fruntea filialei cu deputatul Alfred Simonis.

Nu am stabilit încă procentul pe care vrem să-l obținem. Categoric nu va mai fi ceea ce s-a întâmplat la europarlamentare și cred că a fost un duș rece pentru organizația PSD Timiș și pentru unele din organizațiile locale. În următoarea perioadă împreună cu colegii mei vom stabili clar target-ul care vrem să-l atingem la aceste alegeri din noiembrie”, a spus președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Liderul PSD Timis nu crede în zvonuri, dar stie ca cineva trebuie sa plateasca daca scorul nu este cel așteptat.

Nu am auzit de acest zvon. Circulă tot felul de zvonuri, eu sunt genul de om care nu aplec urechile la zvonuri, dacă a-și sta după zvonuri cred că nu a-și mai avea timp să mă concentrez pe problemele serioase ale organizației. La momentul acesta colegul meu Alfred Simonis este responsabil de campania electorală pentru prezidentiale. Doi la mână, responsabil pentru ceea ce înseamnă rezultatul este o întreagă echipă, Biroul Permanent Județean. Și trei la mână, dacă organizația nu are rezultatele pe care și le dorește trebuie luate niște măsuri”, a mai spus Dobra.