Vindecarea spirituală a corpului fizic (1)

Vindecarea spirituală a corpului fizic (1)

- in EDITORIAL 3, Sanatate
0

Cauzele emoţionale şi sufleteşti ale îmbolnăvirii

Suferinţele emoţionale sunt emoţii negative înregistrate în celule şi în mintea subconştientă de-a lungul vieţii noastre. Voi enumera cele mai manifeste emoţii negative: furia, neputinţa, jignirea, învinuirea, lipsa de încredere, frica de respingere, trădarea, anxietatea legată de incompetenţă, îndoiala de sine, lipsa de iubire de sine, lipsa de sprijin abandonul, supărarea, incapacitatea de a face faţă situaţiilor, supraresponsabilitatea, vinovăţia pentru greşelile personale, lipsa de încredere în procesul vieţii, suferinţe emoţionale cauzate de rezultate rele la analizele medicale, frica, suspiciunea.

Aceste suferinţe emoţionale sunt cauza non-fizică a bolilor. Cele care rezonează cu fiecare dintre voi sunt acelea pe care trebuie să le eliminaţi.

În toate bolile sunt prezente patru aspecte:

  1. suferinţă emoţională de semnătură pentru o boală este cea care distinge o boală de alta. Ea descrie-determină în exterior ceea ce persoana simte în interior. Corpul fizic reflectă ceea ce simţim şi gândim negativ.
  2. suferinţa emoţională unică, distinctă pentru fiecare persoană şi care provoacă o atitudine specifică fiecărui individ. Prin eliminarea ei din suflet şi din subconştient, mintea conştientă (ego-ul) se poate realinia cu sufletul şi spiritual în mod optim.
  3. descoperirea sufletească universală ce aparţine omenirii întregi, cum ar fi iubirea faţă de toţi, compasiunea, scopul vieţii tale pentru societate.
  4. Declanşatorii sunt întâmplări nefericite ce apar brusc în viaţa persoanei şi care se manifestă sub forma unui simptom sau afecţiune.

 

Dietofitoterapeut

Ing. Jean Cohen-Vida