Vindeau parfumuri contrafăcute, dar jandarmii timişoreni i-au prins

Vindeau parfumuri contrafăcute, dar jandarmii timişoreni i-au prins

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au desfăşurat o acţiune punctuală în Piaţa Nouă din Timişoara, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse contrafăcute şi de contrabandă.

Nicolae Bocâncă, subofiţer Inforamare, Relaţii Publice şi cu Publicul, a spus că efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia combaterii contrabandei cu produse contrafăcute şi de contrabandă în zona pieţei Noi din municipiul Timişoara.

Cu această ocazie, jandarmii au observat o femeie, în vârstă de 62 de ani care la vederea jandarmilor, a încercat să ascundă o sacoşă voluminoasă. Trecând la controlul bagajului, jandarmii timişoreni au constatat că femeia avea peste 80 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător. Aceasta a fost condusă la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă.

În cursul aceleiaşi acţiuni, jandarmii au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani care oferea spre vânzare un număr de 13 parfumuri, inscripţionate cu diferite mărci, susceptibile de a fi contrafăcute. Şi acesta a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, unde, atât ţigările cât şi parfumurile contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatului, i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *