Vindea telefoane mobile şi parfumuri, dar jandarmii din Timişoara l-au prins

Vindea telefoane mobile şi parfumuri, dar jandarmii din Timişoara l-au prins

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

În cursul zilei de marţi, 12 aprilie, o patrulă de jandarmi care acţiona în zona Complexului Comercial EURO din Timişoara,  a depistat un bărbat, domiciliat în jud. Prahova care oferea spre vânzare telefoane mobile susceptibile de a fi contrafăcute care la prima vedere, păreau a fi reale.

Jandarmii au verificat telefoanele inscripţionate Samsung S6, după care prahoveanul a fost condus la sediul unităţii, unde marfa i-a fost ridicată în vederea confiscării. Pe numele lui acestuia au fost întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

„În decurs de câteva minute de la depistarea primului vânzător, în acelaşi loc, jandarmii au depistat şi un comerciant de parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Gheorghe C. – 28 de ani, domiciliat în com. Dudeştii Noi, jud. Timiş, oferea cu insistenţă trecătorilor din parcarea Euro, şapte cutii care, susţine el „conţineau parfumuri originale”. Cutiile şi sticlele inscripţionate cu diferite mărci de parfumuri celebre. Şi acesta a fost ridicat şi condus la sediul unităţii de jandarmi, unde parfumurile contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele timişeanului fiind întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Dosarele vor fi predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru soluţionare”, a explicat plutonier major Nicolae Bocâncă.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *