Vin cele 44 de autobuze electrice pentru Timișoara. Licitația s-a finalizat cu succes

Vin cele 44 de autobuze electrice pentru Timișoara. Licitația s-a finalizat cu succes

Transportul public de călători din Timișoara se va desfășura în condiții moderne, prietenoase cu mediul, în viitorul apropiat. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat, astăzi, că s-a finalizat procedura de atribuire a achiziției publice pentru 56 de autobuze electrice de circa 18 m, prin Programul Operațional Regional (#POR).

Astfel, urmează să fie încheiate contractele de furnizare pentru două loturi. Primul este format din 12 autobuze electrice care vor ajunge la Brașov, iar altul pentru 44 de vehicule, care vor fi livrate Timișoarei de către o firmă din Turcia.

Municipiul Timișoara: 44 autobuze electrice cu lungimea de cca. 18 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes, 15 stații de încărcare rapidă și 44 stații de încărcare lentă; ofertantul câștigător este KARSAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET AS, produsul ofertat fiind autobuz electric articulat KRS 18 EV (Turcia), iar valoarea contractului este de 136.400.145 lei (fără TVA)”, a informat Ministerul Dezvoltării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *