VIDEO revoltator! RETIM nu colecteaza selectiv gunoiul, la Timisoara, directorul vorbeste despre “taxa de mafia”!

VIDEO revoltator! RETIM nu colecteaza selectiv gunoiul, la Timisoara, directorul vorbeste despre “taxa de mafia”!

- in Locale, Slider, Stiri
0

“Fă ce zice popa, nu ce face popa”, este vorba ce li se potrivește ca o mănușă celor de la Retim, responsabilii de salubrizarea menajeră a Timișoarei. Deși amenință timișorenii cu amenzi usturătoare dacă nu colectează selectiv gunoaiele, tocmai ei sunt cei ce nu respectă această regulă. Dovada clară că Retim golește la un loc pubelele galbene și cele negre poate fi văzută în filmarea realizată marți 18 decembrie, ora 9.05 pe strada Farului din Zona Soarelui. Fără niciun pic de jenă angajatul RETIM ia la grămadă pubelele galbene și cele negre și le încarcă în mașină. Ziua ca smecherii, și nu noaptea ca hoții!

Managerul general tehnic RETIM, Cătălin Olteanu Heel, cel care în toate interviurile vorbește despre cât de importantă este colectarea selectivă a gunoaielor, a avut o reacție sfidătoare. Acesta a fost mult mai deranjat că a fost sunat pe numărul personal de telefon, decât de mizeria făcută de angajații Retim.

Eu cred că dumneavoastră i-ați plătit ca să facă chestia asta (n.r. să nu colecteze selectiv gunoiul ) Altceva? Dacă îi întreb sunt sigur că asta o să obțin de la ei (…) Folosiți filmarea, mult succes la taxă de mafia la revista dumneavoastră”, ne-a spus Olteanu.

Managerul de la RETIM are frustrări mai vechi legate de site-ul www.banatulmeu.ro. Acesta s-a plâns cui a avut urechi să îl asculte că a fost făcut „scriitor amator”, după ce și-a lansat cartea – “Pierdut la traducere” – pe care doar un mare fățarnic ar putea să o numească bună.