Victorie răsunătoare în primul meci din 2021 a leilor din Banat. Declarația antrenorului Dragan Petricevic?

Victorie răsunătoare în primul meci din 2021 a leilor din Banat. Declarația antrenorului Dragan Petricevic?

- in Locale, Sport, Stiri
0

SCM Timișoara a obținut o victoria răsunătoare în partida cu ABC Athletic Neptun Constanța, scor 80-66, disputată în sala “Gabriela Szabo” din Voluntari. A fost primul meci jucat de “leii” din Banat în 2021.

Dragan Petricevic, antrenorul-manager al echipei de baschet masculin, a declarat următoarele după victorie: “A fost o victorie muncită împotriva unei echipe atipice, care practică un baschet agresiv. Este o echipă atipică deoarece este mică din punctul de vedere al înălțimii. Noi nu am avut suficientă concentrare la aruncările libere, acolo am suferit cel mai mult. Una peste alta, este o victorie muncită într-un meci despre care nu trebuie vorbit prea mult. Sunt două puncte după care am venit și pe care le-am obținut. Orice echipă încearcă să-și vândă pielea cât de scump poate, asta a încercat și Constanța, o felicit pentru acest lucru, dar consider că am obținut o victorie destul de sigură, chiar dacă meciul a fost strâns din punctul de vedere al tabelei. Acum trebuie să ne concentrăm la meciul de mâine, care cu siguranță va fi complet diferit față de cel de astăzi“.

A fost primul meci jucat de “leii” din Banat în 2021. Mâine, de la ora 20,45, SCM Timișoara va da piept în aceeași sală cu CSO Voluntari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *