Victor Ponta validat la prezidențiale în stil de videoconferință. În Timiș votul va fi dat de la Hotel Senator

Victor Ponta validat la prezidențiale în stil de videoconferință. În Timiș votul va fi dat de la Hotel Senator

- in Locale, Politica, Recomandari
0

Mișcare inedită gândită de PSD pentru un eveniment care se organizează doar formal. Mii de pesediști din toată țara vor participa la Congresul Național PSD în stil de videoconferință. Pe 12 septembrie, de la ora 16, simultan în toate județele țării încep conferințele județene, iar apoi începe videoconferința națională a PSD. Evenimnetul are loc pentru validarea candidaturii actualului premier, Victor Ponta, la alegerile prezidențiale din noiembrie. Este o chestier formal, actualul premier este singura propunere pentru a intra în lupta pentru Cotroceni. În Timiș social-democrații se reunesc la Expovest de la Hotel Senator. Sunt așteptați în jur de 600 de personae.

“În prima parte se vor desfăşura conferințele judeţene ale partidului, iar în a doua parte videoconferinţă. S-a hotărât să se facă în acest fel. Din toate colegiile din Timiș vor veni câte 50 de persoane. E mai bine decât să trebuiască să ne ducem 500 de persoane la Alba Iulia. Este o noutate, sistemul de videoconferinţă cu o asemenea participare din toată țara. Vor veni din fiecare comună cinci delegaţi, şi la congres şi la lansarea viitoare de la Bucureşti. Cele două municipii vor da 250 de participanţi”, a spus președintele PSD Timiș, Titu Bojin.

Delegații din Timiș de la Hotel Senator vor fi în legătură cu premierul Victor Ponta ce se va afla la Alba-Iulia și cu colegii lor din întreaga țară care se reunesc în același mod. Pe 20 septembrie la București are loc lansarea oficială a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale. De această dată nu mai este în sistem de video-conferință așa că tot cam aproximativ 600 de membri PSD din Timiș vor pleca la București.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *