Victor Ponta la Timisoara: “Nu am plecat de la PSD ca sa ne întoarcem acolo”

Victor Ponta la Timisoara: “Nu am plecat de la PSD ca sa ne întoarcem acolo”

Președintele Pro România, Victor Ponta s-a aflat vineri, 17 mai, la Timișoara. Fostul premier al României este încrezător că la alegerile europarlamentare din 26 mai va obține peste 10 la sută.

„Sunt încrezător că Pro România va obține un scor cu două cifre, peste 10, ca cei care merg în Parlament European din partea noastră, fie că e vorba de doamna Crețu, domnul prim ministru Tudose, domnul Leancă, sunt oameni cunoscuți și știu ce au de făcut acolo. Iar în Parlamentul de la București în care o să rămân alături de colegii mei o să încercăm să îndreptăm o parte din legile greșite și o să ne luptăm să avem un Guvern mai bun decât cel actual”, a spus Victor Ponta.

Ponta este convins că votanții Pro România sunt cei care au votat PSD și ALDE. De asemenea, acesta susține că nu o să se mai întoarcă în PSD.

“Sunt convins că și în Timiș și în Banat, alături de Pro România o să fie mai multe categorii de oameni. În primul rând cei care au votat PSD, ALDE și care sunt dezamăgiți de ceea ce se întâmplă. A fost vorba că facem proiecte, continuăm cu o guvernare bună și când colo, de doi ani și jumătate se luptă doar să îl scape pe Dragnea de înschisoare. (…). Nu am plecat de la PSD ca să ne întoarcem acolo, chiar dacă pleacă Dragnea”,a mai spus Ponta.