Victor Ponta, la Timisoara. “Mi-as dori ca Sorin Grindeanu sa se duca in PSD, sa faca reforma”

Victor Ponta, la Timisoara. “Mi-as dori ca Sorin Grindeanu sa se duca in PSD, sa faca reforma”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Victor Ponta, președintele Pro România, a afirmat, astăzi, la Timișoara, că ar fi un lucru bun ca Sorin Grindeanu să fie ales lider al PSD, pentru că ar putea face reformă în partid.

Mi-aș dori să se ducă în PSD, să facă reformă în PSD, dacă poate. Decât să se ducă să stea la masă cu cei care l-au dat afară și l-au făcut securist și în toate felurile, ar fi păcat și sper să nu facă chestia asta. Adică victima cu călăii să se pupe iarăși, cred că n-o să aprecieze nimeni chestia asta. Dacă reușește în PSD să îi convingă pe cei de acolo că au câteva figuri, odiosul (n.r. Liviu Dragnea) și sinistra (n.r. Viorica Dăncilă), și așa mai departe, care nu mai au ce căuta, lumea nu-i mai suportă. Dacă reușește să-i convingă pe cei din PSD să lase bătăliile pentru dosarele lor, pentru funcțiile lor, ar fi un lucru bun, m-aș bucura. Eu nu sunt anti-pesedist, sunt anti-dragnist, anti-dăncilist, anti-baroni și dacă am fost exclus din PSD că n-am votat moțiunea împotriva lui Grindeanu, sigur că m-aș bucura ca Grindeanu să fie în conducerea PSD, să facă curățenie. Dacă poate sau nu, eu îi urez succes“, a spus Victor Ponta.

Totodată, Victor Ponta a afirmat că nu exclude ca partidul pe care-l conduce să facă o alianță cu PSD, dacă la șefia lui va ajunge Sorin Grindeanu, și nu numai.

Da (n.r. posibilității unei alianțe cu PSD), dar nu doar cu PSD-ul condus de Grindeanu, că dacă este Grindeanu singur moț, ați văzut în 2017, a fost Grindeanu prim-ministru și trebuia să facă ce spunea gașca lui Dragnea. Pe bune să fie șef de partid înseamnă să facă curățenie acolo, nu e ușor. Eu în 2010, în februarie, știu ce greu a fost, și am avut doi ani până la alegeri. Ei mai au patru luni, nu e ușor, e complicat. Dar dacă poate, evident că m-aș bucura“, a adăugat Victor Ponta.