Victor Ponta, la Timisoara: “A fost un blat impotriva naivilor de la USR si impotriva afurisitilor de la Pro Romania”

Victor Ponta, la Timisoara: “A fost un blat impotriva naivilor de la USR si impotriva afurisitilor de la Pro Romania”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Președintele Pro România, Victor Ponta a fost prezent joi, 10 septembrie, la Timișoara pe a-i susține pe candidații partidului la alegerile locale. Victor Ponta a spus că după aceste alegeri Pro România va avea fundație pentru un proiect pe termen lung. Fostul premier a vorbit la Timișoara și despre dedesubturile blatului PNL-PSD pentru ca primarii să fie aleși într-un singur tur de scrutin.

“Obiectivul de astăzi a fost acela de a sublinia, dacă mai era nevoie, dar întotdeauna e nevoie, încrederea pe care o am în candidații Pro România din județ. Am crezut de la început, încă de când am discutat și Marius Craina a acceptat ideea de a candida, că era imposibil să avem un candidat mai bun, că niciun alt partid nu poate să aibe un candidat mai bun. Cred că Timișoara are potențialul extraordinar pe care în parte și l-a arătat. Văd că în oraș, partea de administrare a fost lăsată în umbră de jocuri și interese politice. Cred că Marius Craina poate să obțină un vot pentru. La Timișoara cred că votul pentru Marius Craina poate fi un vot pentru o persoană, un proiect. Adrian Pau a venit alături de mine încă de la început în proiectul Pro România. Acum, pe 27 septembrie, Pro România o să aibă fundație, consilieri locali, primari, viceprimari, ceea ce pentru proiectul pe termen lung e foarte important”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a mai spus la Timișoara că șansele cele mai mari le au primarii în funcție, având în vedere că alegerile sunt într-un singur tur.

 “Din 27 septembrie noi o să avem mult mai mulți aleși locali decât avem azi. Mă aștept la Timiș și Timișoara și peste tot, trebuie să turnăm fundația. Să avem câțiva primari buni, consilieri județeni, consilieri locali și să avem niște echipe pe care le pregătim. A fost un blat între PSD și PNL să fie alegeri într-un singur tur, a fost un blat împotriva naivilor de la USR și împotriva afurisiților de la Pro România. PNL s-a blindat să nu-i bată USR pentru că în două tururi puteau să-i bată în multe zone și la fel PSD s-a blindat să nu-i bată în două tururi Pro România. Și la Pro România sunt foarte conștient și realist. Au șanse mari doar primarii care sunt în funcție și au venit la Pro România, altfel e foarte greu dintr-un singur tur”, a mai spus Ponta.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *