Victor Ponta: ”În mod normal, Adi Pau va candida pentru președinția Consiliului Județean Timiș”

Victor Ponta: ”În mod normal, Adi Pau va candida pentru președinția Consiliului Județean Timiș”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Victor Ponta, președintele Pro România, s-a aflat, astăzi, la Timișoara, pentru a anunța numele persoanei care se va lupta cu Nicolae Robu pentru fotoliul de primar al orașului de pe Bega, fiind vorba de medicul Marius Craina, fost director al Spitalului Județean.

De asemenea, Victor Ponta a declarat că cel mai probabil pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș va candida din partea partidului deputatul Adrian Pau.

În mod normal, Adi Pau va candida. Nu e foarte fericit, cred că a început să-i placă la București, dar cred că este capabil să strângă destule voturi. Ne convenea dacă erau alegeri în două tururi la primari și președinte dintre consilieri, dar dacă PSD-ul și PNL-ul s-au înțeles, e mai greu pentru noi să câștigăm și primari într-un tur, dar ne e mai greu și la Consiliul Județean. Pentru orice partid mai mic e mai greu, de aceea s-au și înțeles PNL-ul cu PSD-ul, să scoată competiția. Dar eu sunt convins că și la Consiliul Județean vom avea câțiva consilieri, acum nu avem niciunul. deci, cu siguranță vom avea câțiva consilieri”, a spus Victor Ponta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *