Victor Ponta il ataca pe Calin Dobra: “S-a teleormanizat”

Victor Ponta il ataca pe Calin Dobra: “S-a teleormanizat”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Victor Ponta s-a aflat, în aceste zile, la Timișoara, cu scopul de a racola cât mai mulți primari de la PSD. De altfel, marți seara, fostul premier, care a întemeiat Partidul Pro România, s-a întâlnit cu aproximativ 20 de primari din județele Timiș și Caraș-Severin. Din Timiș l-a convins pe primarul comunei Variaș, Nicu Birău, să plece de la PSD, iar din județul Caraș-Severin, pe primarul din Oțelu Roșu. Însă acest lucru se va întâmpla abia din anul 2020, pentru că dacă cei doi schimbă partidul, își vor pierde funcțiile, potrivit legii.

Întrebat de ce nu crede că Sorin Grindeanu sau Eugen Dogariu, buni prieteni ai lui Victor Ponta, nu au trecut încă în Partidul Pro România, fostul premier a declarat că “sunt mai puțin curajoși, sunt mai timizi”. Pe de altă parte, Victor Ponta a ținut să-l critice pe Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș, pentru că s-a cam “teleormanizat”.

Lui Călin Dobra îi transmit să rămână timișorean, să nu devină teleormănean, că în ultimul timp s-a teleormanizat și el. (…) Pe Călin îl consider un tânăr pe care l-am sprijinit, îi transmit să nu se teleormanizeze, pentru că, vedeți, problema cu PSD-ul este că de la ce face Dragnea la centru au început să facă și alții în teritoriu. Își angajează neveste, cumetrii, amante, șoferi. PSD e un fel de birou de angajat la stat, ceea ce nu este în regulă. Adică nu se poate să confunzi partidul cu statul. S-a întâmplat înainte de 1989, a fost rău, se întâmplă în 2018 și e și mai rău. Dacă văd că așa se întâmplă la centru, mulți încep să facă și în teritoriu și apoi se miră că oamenii îi urăsc, ceea ce e foarte rău”, a declarat Victor Ponta, la Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *