Viceprimarul Dan Diaconu: trei clădiri din centrul Timișoarei vor fi reabilitate în viitorul apropiat. Ce pași au fost făcuți

Viceprimarul Dan Diaconu: trei clădiri din centrul Timișoarei vor fi reabilitate în viitorul apropiat. Ce pași au fost făcuți

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vești bune aduse de Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, astăzi. Trei corpuri de clădire ale Liceului “Ion I. C. Brătianu”, aflate în centrul orașului, vor fi reabilitate în viitorul apropiat.

Cele trei corpuri de clădire ale Liceului Ion I.C. Brătianu (MIU) sunt unele dintre cele de referință în centrul Timișoarei. Litigiile de lungă durată cu privire la această clădire au împiedicat intervenția asupra ei, iar timpul și-a spus cuvântul. O dată cu finalizarea și câștigarea proceselor, în cursul acestui an, pentru primărie reabilitarea clădirii a devenit o prioritate”, a scris Dan Diaconu, pe Facebook.

Potrivit viceprimarului Timișoarei, în aceste zile, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice a fost publicat anunțul de participare pentru licitația de proiectare a reabilitării fațadelor și învelitoarei pentru toate cele trei corpuri de clădire. “În condiții normale, în prima parte a anului viitor am putea porni execuția și pentru acest obiectiv“, a conchis Dan Diaconu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *