Vicele Cristian Moș, taie și spânzură: Începând de astăzi firma Polaris M Holding S.R.L are la dispoziție 30 de zile pentru a remedia neregulile

Vicele Cristian Moș, taie și spânzură: Începând de astăzi firma Polaris M Holding S.R.L are la dispoziție 30 de zile pentru a remedia neregulile

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0
Vicepreședintele USR al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș a făcut din nou pe “polițistul”. De data aceasta, pe la stația de transfer din Timișoara și centrele de colectare a deșeurilor din județ ce aparțin firmei Polaris. Vicele CJT și președintele ADID Timiș, a cerut centralizarea tuturor neregulilor constate, în ultimele luni, la aceste centre din cauza incendiului de săptămâna trecută la Stația de Transfer din Timișoara.
Precizez faptul că atât în cadrul vizitelor efectuate în Stația de transfer Timișoara și în Centrele de colectare din județ, cât și în cadrul ședințelor de management avute lunile trecute, echipa noastră a transmis reprezentanților Polaris să respectate prevederile <Contractului de delegare prin concesiune a unor activități componente ale Serviciului Public de Salubrizare în județul Timiș nr. 9.468/24.07.2014> și a documentelor care fac parte integrantă din acesta“, a scris pe pagina sa de Facebook, președintele ADID Timiș, Cristian Moș.
Astfel că, firma are începând de astăzi 30 de zile pentru a-și remedia neregulile.
Începând de astăzi firma Polaris M Holding S.R.L are la dispoziție 30 de zile pentru a remedia:
➡️ 23 de nereguli găsite la Stația de Transfer Timișoara
➡️ 20 de nereguli găsite la Centrul de colectare din Jimbolia
➡️ 20 de nereguli găsite la Centrul de colectare din Deta
➡️ 15 de nereguli găsite la Centrul de colectare din Făget�
În caz contrar vom face toate demersurile legale pentru a ne asigura că prevederile contractului de delegare sunt respectate“, a anunțat Moș pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *