Vestul județului va beneficia de o stație pentru ambulanță, la Biled

Vestul județului va beneficia de o stație pentru ambulanță, la Biled

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Investiție importante în județul Timiș. La Biled se va amenaja o stație pentru ambulanță. Președintele CJT, Călin Dobra împreună cu primarul localității, Cristian David și Iancu Leonida, directorul Serviciului de Ambulanță Timiș au identificat spațiul unde se va realiza stația. Primăria Biled va investi în amenjarea spațiului.

Aceasta nu este singura investiție în siguranța timișenilor. De exemplu, recent, Guvernul a alocat județului nostru 13 ambulanțe și trei autosanitare SMURD noi, printr-un proiect pe fonduri europene. Mai mult, prin intermediul unui proiect IPA România – Serbia, au fost achiziționate echipamente și utilitare pentru intervenția în situațiile de urgență din zona Recașului. Numai noi, la Consiliul Județean, am alocat în ultimii doi ani, peste 15 milioane de lei în dotarea ISU Timiș“, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Totodată, CJ Timiș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență vor face toate demersurile necesare pentru dotarea cu mașini moderne de intervenție a Serviciului de Voluntariat Biled.

Astăzi am avut o întâlnire de lucru la Biled împreuna cu președintele Consiliului Județean Timis, Calin Dobra și directorul ambulanței Timișoara dr. Iancu Leonida, pentru a înființa la Biled Serviciu de ambulantă permanent. Discuțiile au avut o conotatie pozitivă, iar pana la finele acestui an va fi realizat acest serviciu care va deservi și localitățile învecinate! Ca și dotare comuna Biled va mai primi de la CMJ Timis și o autospeciala pentru situații de urgenta performanta!“, spune primarul localității Biled, Cristian David.