Vestea aşteptată de toţi timişorenii: când se deschide mall-ul din Calea Şagului

Vestea aşteptată de toţi timişorenii: când se deschide mall-ul din Calea Şagului

- in Actualitate, Business, Locale, Slider, Stiri
0

Veşti excelente pentru iubitorii de cumpărături din vestul ţării, şi nu numai. Fondul de investiţii sud-african NEPI, care a realizat centrul comercial Shopping City Timişoara, vine cu noutăţi. Noul mall din oraşul de pe Bega, realizat pe Calea Şagului, va fi deschis până în luna martie a acestui an.

„Ne pregătim să inaugurăm cea de-a doua fază, şi ultima, a proiectului Shopping City Timişoara la finalul Q1 (primul trimestru al anului – n. red.). Odată cu aceasta, unul dintre principalele puncte de atracţie ale noului mall va fi cinematograful multiplex cu 13 săli digitale, cu o capacitate sporită“, au spus reprezentanţii NEPI pentru Ziarul Financiarul. Fondul de investiţii nu a oferit data exactă a inaugurării proiectului.
mall calea sagului

Noul mall al Timişoarei va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 80.000 de metri pătraţi. Nu mai puţin de 80 de milioane de euro vor fi investiţi în realizarea complexului comercial din Calea Şagului. Principalul punct de atracţie al noului centru comercial va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City Romania care, cu o capacitate totală de 2.400 de locuri şi o suprafaţă de 4000 mp, va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei. Cinema-ul va cuprinde în total 14 săli digitale performante, dintre care o sală 4Dx, ce va include scaune hi-tech mobile şi efecte special sincronizate cu acţiunea de pe ecran.

Pe lângă Shopping City Timişoara, în capitala Banatului vor apărea încă două mall-uri, în perioada următoare, Timişoara Plaza şi Timişoara Centrum. Nici reprezentanţii Iulius Mall Timişoara nu se lasă mai prejos şi investesc 220 de milioane de euro în construirea unui proiect imobiliar în jurul centrului comercial.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *