Veste excelentă: timișorenii vor putea zbura cu avionul până în Santorini, una dintre cele mai frumoase insule din lume

Veste excelentă: timișorenii vor putea zbura cu avionul până în Santorini, una dintre cele mai frumoase insule din lume

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
santorini

Veste excelentă pentru timișorenii care intenționează să-și petreacă vacanța pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Reprezentanții aeroportului din Timișoara anunță că anul acesta, bănățenii au la dispoziție o nouă destinație unde își pot petrece vacanța de vară.

Astfel, vor fi operate săptămânal curse charter înspre destinaţia Santorini din Grecia, o insulă vulcanică renumită pentru peisajele deosebite şi arhitectura tradiţională valoroasă a micilor aşezări aparţinătoare, pentru plajele şi apa cristalină a Mării Egee.

“Deşi am mai menţionat anterior, încă o dată o spunem cu bucurie că veştile bune pentru locuitorii din vestul ţării continuă. Numărul destinaţiilor de vacanţă cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Timişoara se măreşte, având şase destinaţii de acest tip, oferind astfel posibilitatea unui număr cât mai mare de turişti să îşi petreacă vacanţa în locurile preferate. Insula Santorini este o destinaţie cunoscută şi apreciată de turişti, nu numai de la noi dar şi de pe alte meleaguri, motiv pentru care avem convingerea că un număr mare de turişti vor alege această nouă destinaţie”, a declarat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara.

Spre noua destinaţie de vacanţă – Santorini, compania aeriană Tarom a început operarea curselor charter în data de 31 iulie. Astfel, până în 18 septembrie, în fiecare zi de duminică, se va putea decola de la Timişoara spre destinaţia Santorini la ora 20.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *