Vaccinări chiar la intrarea în Piața Flavia din Timișoara, în weekend

Vaccinări chiar la intrarea în Piața Flavia din Timișoara, în weekend

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Mii de timișoreni primesc o veste mult așteptată. Începând din acest sfârșit de săptămână, se deschide Piața Flavia din Timișoara, cea mai îndrăgită piață de vechituri din oraș.

În aceste condiții, Prefectura Timiș a luat decizia de a-i vaccina pe doritori împotriva noului coronavirus chiar la intrarea în piață.

Începând cu data de 1 iulie ne vom bucura de o serie de noi relaxări a restricțiilor în ceea ce privește răspândirea cu virusul SARS – CoV2, printre care și redeschiderea piețelor de vechituri. În zilele de 3 și 4 iulie, adică în primul weekend după redeschiderea piețelor, o echipă mobilă de vaccinare va asigura imunizarea la intrare în piața Flavia din Timișoara, pe strada Lacului, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00”, a anunțat Zoltan Nemeth, prefectul de Timiș.

Conform Prefecturii Timiș, pot beneficia de imunizare atât persoanele care merg în piață, cât și locuitorii zonelor învecinate sau orice altă persoană interesată. Nu este necesară programarea în prealabil, doritorii având nevoie doar de act de identitate, iar serurile disponibile sunt Pfizer și Johnson & Johnson.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *