Vaccinare pe loc cu buletinul, la Maratonul Vaccinării de la Timișoara

Vaccinare pe loc cu buletinul, la Maratonul Vaccinării de la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Cetățenii se pot vaccina și prin înscriere pe loc, cu cartea de identitate, la Maratonul vaccinării de la Timișoara -23 -25 aprilie la CRAFT. Amintim că vaccinarea se va face cu vaccinul Pfizer, rapelul se va asigura printr-un nou maraton identic la 21 de zile de la prima doză.

Prof. univ. dr. Dorel Sădescu, inițiatorul Maratonului Vaccinării, susține că, în urma discuțiilor cu col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 să se poată face și prin înscriere pe loc, cu cartea de identitate.

Se pot vaccina și persoanele care au împlinit minim 16 ani.

Pentru persoanele minore (sub 18 ani) este necesar un acord scris al unui părinte sau tutore legal (nu este un formular tip/ standard, se face de părinte, cu titlul ”Acord pentru Vaccinare”, specificându-se numele și prenumele părintelui, număr și serie carte de identitate și faptul că este de acord cu vaccinarea  fiului/fiicei)

Centrul de vaccinare va fi deschis NON-STOP (Vineri 23. 04. 2021, ora 16.00 – Luni 26.04.2021, ora 08:00, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara) Bv. Eroii de la Tisa nr. 22.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *