Vacanță în Hammamet – Tunisia, cu zbor direct din Timișoara

Vacanță în Hammamet – Tunisia, cu zbor direct din Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

De la sfârșitul lui mai, bănățenii pot zbura de pe Aeroportul Intenațional Timișoara direct spre Tunisia. La doar 2 ore și 15 minute de zbor, turiștii se pot bucura de o vacanță de vis în Hammamet, stațiune cu nisipul cel mai fin din Tunisia.

Hammamet este un oraș-stațiune de pe coasta Mării Mediterane situat la 65 km de capitala Tunis, în partea de sud est a peninsulei Cap Bon. După cum spune și denumirea (hammam însemnă baie în limba turcă), plajele întinse, apa clară și caldă au făcut din aceasta zonă o destinație favorită încă din perioada islamică. De la începutul secolului XX orașul devine una dintre stațiunile turistice reprezentative ale țării.

Hammamet oferă unele dintre cele mai bune plaje cu nisip fin din Tunisia.Vechiul oraș are câteva străzi înguste pe care se pot găsi mici magazine cu suveniruri. În zona comerciala modernă a orașului se găsesc buticuri, restaurante bune, cafenele și baruri. Siturile orașului includ Medina cu o mare moschee, băile arabe (Hammams) și multe obiecte de olărit, Hammamet este singurul centru de olărit important din Tunisia, aceasta artă fiind transmisă din generație în generație. Viața de noapte din Hammamet este la fel de faimoasă ca și plajele.

Spre Hammamet – Tunisia cursa este odată pe săptămână, în fiecare sâmbătă.