Va fi blat in Timis intre PNL si PSD la alegerile din 2024?

Va fi blat in Timis intre PNL si PSD la alegerile din 2024?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Șeful PNL Timiș, Alin Nica s-a apucat de sondaje pentru alegerile din 2024, în secret. Nu se știu cei care au fost sondați, nici cine a făcut sondajul, dar PNL rămâne numărul 1 în Timișoara. De cel puțin câteva luni se vorbește că Alin Nica va fi candidatul PNL pentru funcția de primar, în urma unei înțelegeri ca PSD să dea președintele pe județ.

Noi PNL ne pregătim pentru alegerile din 2024 încă de pe acum și vă asigur că vom veni cu cei mai buni candidați atât pentru fotoliul de primar, cât și pentru Consiliul Local. Din fericire avem de unde alege. Din fericire avem mai multe variante pe care le testăm inclusiv prin sondaje de opinie. Am făcut recent un sondaj de opinie. PNL este partidul numărul 1 în Timișoara în momentul de față. Am sondat toți posibilii candidați ai PNL pentru alegerile de peste doi ani”, a spus Alin Nica.

“Gurile rele” vorbesc că despre un blat între PNL și PSD în Timiș pentru viitoarele alegeri locale. Adică pentru Consiliul Județean să fie susținut de PNL candidatul PSD, iar la Primăria Timișoara să fie susținut de PSD candidatul PNL. Alin Nica spune că nu se gândește încă să candideze la primărie, deși până acum a fost mai interesat de ce se întâmplă în Timișoara decât în județ…

În momentul de față nu mă gândesc să fac acest pas, mai am încă proiecte foarte importante de dus la bun sfârșit la CJ și nu sunt adeptul jumătăților de măsură sau a lucrurilor rezolvate pe jumătate. Avem încă de anul trecut multe realizări și multe proiecte pe care le-am început și pe care doresc să le duc la bun sfârșit”, a mai spus Nica.

În sondajul știut doar de conducerea PNL Timiș, Alin Nica se laudă că a ieșit chiar mai bine față de alegerile trecute.

Sigur că am pus și candidatura mea la CJ în sondaj. A ieșit foarte bine, adică consolidat față de alegerile anterioare”, a mai spus Nica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *