V-a luat pe nepregatite?

V-a luat pe nepregatite?

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

În Timișoara ca-n Germania. La câteva ore după ce a început să ningă, autoritățile locale au anunțat că pe teren sunt 11 utilaje care împrăștie material pentru îndepărtarea zăpezii și a poleiului. Până la acest anunț sute de timișoreni au postat pe Facebook poze din diferite zone ale orașului, unde zăpada se așeza frumos pe străzi și trotuare. Peisajul era ca în povești și zăpada pare să îi fi luat pe nepregătite pe Fritz și compania.

SC BRANTNER SERVICII ECOLOGICE SRL a comunicat Primăriei Municipiului Timișoara că, în prezent, sunt 11 utilaje de deszăpezire în teren care împrăștie materiale pentru înlăturarea zăpezii și a poleiului.
Planul de deszăpezire se execută cu prioritate la intrările și ieșirile din oraș, poduri și pasaje, bulevardele principale, stațiile mijloacelor de transport și traseele STPT, urmând apoi arterele secundare. De asemenea, STPT ne-a comunicat că a început deszapezirea în stațiile pentru transpirtul public și că, dacă nu va ninge abundent, în câteva ore va curăța toate cele 513 stații din oraș.
Problemele pe care le întâmpină cetățenii pot fi semnalate la dispeceratul firmei Brantner, disponibil non-stop la numărul 0737.770.527.
Primăria Municipiului Timișoara face apel către operatorii economici, instituţii publice, asociaţii de proprietari – locatari şi cetăţeni să îndepărteze zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea sau din fața locuinței“, a transmis printr-un comunicat de presă Primăria Timișoara.

Ninge fără oprire la Timișoara, iar autoritățile au fost luate prin surprindere . Ne spun că utilajele de deszăpezire sunt la datorie încă de la primele ore ale dimineții: șase împrăștie sare și unul clorură de calciu. Mai lungi sau mai scurte, Timisoara numără aproape 1300 de străzi, potrivit nomenclatorului stradal întocmit de primărie. Făcând un calcul rapid, un utilaj la 185 de străzi… Atrag atenția că Timișoara nu are doar 5 bulevarde mari despre care viceprimarul Lațcău ne liniștește că sunt curățate. Alea fiind circulate, zăpada se macină mai mult sub roțile mașinilor. Curățați toate străzile! Avem nevoie de condiții civilizate în oraș! Din octombrie ați avut timp să vă organizați, nu aveți scuze“, a postat pe Facebook, Marius Ursu.

Sursa foto: Facebook Marius Ursu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *