UVT a lansat primul modul al cursului „Revoluția de la Timișoara din 1989”

UVT a lansat primul modul al cursului „Revoluția de la Timișoara din 1989”

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Universitatea de Vest din Timișoara a lansat primul modul al cursului „Revoluția de la Timișoara din 1989”, joi, 14 martie, de la ora 18.00, în prezența a unui mare număr de luptători în revoluție.

Programul dedicat celebrării a trei decenii de la Revoluția de la Timișoara, moment istoric ce a însemnat eliberarea orașului de comunism și a antrenat mișcări revoluționare în capitală și în toată țara, va cuprinde manifestări ce se vor derula pe tot parcursul anului, începând prin introducerea în curricula universitară a primului curs universitar transversal dedicat Revoluției de la Timișoara din 1989, o premieră națională ce este firesc să o consemnăm la Timișoara”, a fost mesajul rectorul UVT, prof. dr. Marilen Pirtea.

Cursul “Revoluția de la Timișoara din 1989” debutează în acest semestru al anului universitar 2018-2019 și are un orar săptămânal de două ore, urmând ca să fie punctat prin două credite de studiu la examinarea finală. Orele sunt programate începând din prima săptămână a lunii martie.