Utilajele care deszăpezesc și curăță de gunoaie străzile Timișoarei, monitorizate în timp real

Utilajele care deszăpezesc și curăță de gunoaie străzile Timișoarei, monitorizate în timp real

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, susține că, din această săptămână, a fost lansat un instrument inteligent cu ajutorul căruia serviciile publice de deszăpezire și salubrizare sunt transparentizate.

Practic, potrivit lui Lațcău, atât vehiculele de deszăpezire, cât și cele de salubrizare, pot fi urmărite în permanență în timp real, la adresa: www.primariatm.ro/mediu-2/#curatenie. Pe site-ul Primăriei Timișoara, cetățenii pot urmări numărul și tipul vehiculului, traseul parcurs și viteza cu care a circulat.

Dacă observați neconcordanțe între aceste date și datele reale din teren, vă rugăm să ne transmiteți sesizarea pe aplicația Primăria Timișoara sau pe site-ul Primăriei, la adresa www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii, secțiunea “Străzi și trotuare”, cu o poză și indicând locul unde a fost făcută“, a detaliat Ruben Lațcău.

În altă ordine de idei, viceprimarul Timișoarei susține că s-au făcut pregătirile necesare, în condițiile în care a venit un nou val de vreme rece.

Sunt în permanentă legătură cu reprezentanții firmei Brantner, care deține contractul de salubrizare și deszăpezire în orașul nostru, pentru a mă asigura că reacționăm rapid în caz de polei. Stocul de material antiderapant și degivrant a fost completat. Strategia de intervenție curentă implică împrăștierea de material antiderapant și degivrant pe arterele principale și intrările și ieșirile din oraș, concomitent în nord și sud. De asemenea, pe pasaje și poduri, se acționează cu clorură de calciu“, a explicat Ruben Lațcău.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *