USR Timiș, despre anularea Festivalului Luminii: „O altă serie de nereușite pentru consiliul județean, sub conducerea ineficientă a lui Alin Nica”

USR Timiș, despre anularea Festivalului Luminii: „O altă serie de nereușite pentru consiliul județean, sub conducerea ineficientă a lui Alin Nica”

- in Locale, Politica, Stiri
0

USR Timiș a criticat în termeni duri decizia consiliului județean de a anula Festivalul Luminii, în ultimul moment.

Revelion anulat de Alin Nica. Revelionul de la Bastionul Maria Theresia din Timișoara a fost anulat deoarece Consiliului Județean Timiș nu a fost în stare să organizeze Festivalul Luminii. După închiderea plină de fast a Programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, anul acesta s-ar fi putut încheia așa cum a și început, cu Festivalul Luminii”, a transmis USR Timiș.

De asemenea, Nicu Fălcoi, deputat USR de Timiș, susține că Alin Nica dă dovadă de „incompetență și amatorism”.

În tot anul ăsta în care Primăria Timișoara și-a asumat responsabilități uriașe și a dus greul organizării unor evenimente de anvergură, CJ Timiș a jucat cartea – comodă și lipsită de prea mari răspunderi! – a organizării unor evenimente complementare programului principal al Capitalei Culturale Europene. Acum se dovedește că, de fapt, nici n-ar prea fi avut capacitatea să facă altceva, pentru că nu are profesioniștii necesari să poată face bine o planificare și să ducă greul! Cu alte cuvinte, dacă Primăria Timișoara nu și-ar fi făcut și de data asta datoria și nu ar fi organizat la timp toate pregătirile pentru Revelionul din Piața Operei, incompetența și amatorismul lui Alin Nica și al echipei lui ar fi lăsat Timișoara și timișorenii fără Revelion în acest an!”, a declarat Nicu Fălcoi.

Totodată, USR Timiș a transmis că „aceasta este doar o altă serie de nereușite pentru Consiliul Județean Timiș și instituțiile subordonate, sub conducerea ineficientă a lui Alin Nica”.

Un nou eșec pentru Consiliul Județean Timiș. Din păcate, în stilul cu care deja ne-am obișnuit, CJ Timiș și instituțiile subordonate acestuia se mișcă extrem de greu, iar cei ce suferă sunt timișenii și timișorenii. În ultimul timp Alin Nica pare mai preocupat de a-și mulțumi primarii și de a racola alți primari decât să se ocupe de administrarea acestui județ”, a afirmat și Vlad Șendroiu, liderul consilierilor județeni USR din Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *