USR sfideaza legea la Timisoara si iese din nou cu pancarte electorale in strada

USR sfideaza legea la Timisoara si iese din nou cu pancarte electorale in strada

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
3

De necrezut. USR calcă legea în picioare, la Timișoara. După ce Biroul Electoral Județean Timiș a dat o decizie în 19 noiembrie, prin care le interzice celor de la USR să își facă campanie electorală folosind persoane cu pancarte electorale, oamenii noi, continuă să sfideze, la Timișoara. Imaginea cu USR-iști făcând ilegal campanie electorală este surprinsă duminică, 22 noiembrie, în intersecția de la Punctele Cardinale. În campania electorală pentru locale, USR a ajuns să folosească și minori pe străzile din Timișoara. Extrem de agresivi, aducând aminte de metehnele fostului partid nazist din Germania, USR demonstrează încă o dată la Timișoara că pentru ei legea nu are nicio valoare.

BEJ Timiș constată că pancartele nu reprezintă mijloace de propagandă electorală prevăzute de lege ca fiind permise în campania electorală.  Mai mult, analizând materialele depuse, BEJ Timiș apreciază că pancartele reprezintă o modalitate disimulată de campanie prin mijloace nepermise de lege (…) Interzice folosirea de către Alianța USR PLUS – Organizația județeană Timiș a unor mijloace de propagandă electorală ca cele din modalitatea reținută în decizie“, se arată în decizia BEJ Timiș din 19 noiembrie.

 

 

3 Comments

  1. I-auzi. Fasciști, naziști, marxist, progresiști, useriști. Altce comparații nu aveți, fițuicarilor?

  2. Mi se pare foarte dragut gestul lor, neavand alte metode de a ajunge la cetateni, acestia macar se implica cum pot. Sunt mandra de tinerii timisoreni!

  3. Uau! Ce crima au facut! Mamma mia! De ce nu-i bagati la inchisoare? Sau sa-i ardeti ca pe vrajitoare. V-au inspirat aia din Dambovita?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *