USR-PLUS Timiș face zid în fața prefectului Zoltan Nemeth. Episodul Ana Munteanu a fost uitat

USR-PLUS Timiș face zid în fața prefectului Zoltan Nemeth. Episodul Ana Munteanu a fost uitat

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

USR-PLUS Timiș îl susține necondiționat pe prefectul Zoltan Nemeth. Se pare că partidul a uitat cam repede că Nemeth a fost implicat în descinderea ilegală a consilierului local Ana Munteanu.

Datoria noastră este să facem tot ce ne stă în putință pentru stabilitatea și binele județului nostru. Reprezentanții noștri au un mandat ferm, asumat, de a fi în slujba cetățenilor care ne-au acordat încrederea și votul”, au declarat copreședinții USR PLUS Timiș, Cristian Moș și Raul Olajos.

Conducerea partidului transmite că Nemeth va acționa într-o manieră demnă de funcția de prefect al Timișului în ceea ce privește pandemia, însă nu spun nici acum nimic despre episodul Ana Munteana.

Colegul nostru a făcut acest lucru încă din primele zile de mandat, de când s-a confruntat, fără să beneficieze de o perioadă de acomodare după învestire, cu nenumăratele provocări generate de situația fără precedent pe care pandemia globală de COVID-19 a creat-o.

Prefectul USR PLUS este conștient de imensa responsabilitate care apasă pe umerii săi. Și-a asumat decizii grele, impopulare, știind că rolul său este acela de a proteja județul și cetățenii acestuia.

Avem încredere că Zoltan Nemeth va continua să acționeze într-o manieră demnă de funcția de prefect al județului, rămânând la fel de eficient în combaterea pandemiei și în gestionarea multiplelor probleme ce țin de prefectură”, scrie pe pagina de Facebook a USR Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *