USR-istii nu gresesc niciodata! Fritz si Nemeth isi iau mainile de pe Ana Munteanu

USR-istii nu gresesc niciodata! Fritz si Nemeth isi iau mainile de pe Ana Munteanu

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Mai rău decât comuniștii…  USR Timiș nu vrea să dea explicații referitoare la consilierul local, Ana Munteanu, cea care a “descins” cu jandarmi și live pe Facebook la un restaurant din Timișoara, weekend-ul trecut. Președintele USR Timiș, Cristian Moș nu a avut nicio reacție până în acest moment despre consiliera și colega sa de partid. Prinși miercuri la o conferință de presă, primarul Dominic Fritz și prefectul Zoltan Nemeth, ambii de la USR, nu au vrut să spună vreun cuvânt legat de acțiunea consilierului local.

Consiliera locală USR-PLUS, Ana Munteanu a mers cu jandarmii într-un restaurant din Timișoara pentru a arăta că locația nu respectă regulile, și cu orașul în carantină, primește clienți pe bază de rezervare. Consiliera a recunoscut că persoanele care au făcut rezervarea erau „sub acoperire” și că ea îi cunoștea. Ana Munteanu a intrat în restaurant alături de jandarmi pentru a se asigura că cei patru “figuranți” nu vor fi amendați. De asemenea, descinderea consilierul local USR a spus că „totul a fost organizat la ordinul prefectului”.

Dominic Fritz spune că nu cunoaște ceea ce a făcut colega sa de partid.

Nu vreau să închid discuția doar din respect pentru colegii doctori aș vrea să finalizăm cu subiectul de carantină. Nu am nimic de comentat, nu cunosc speța. Propun să terminăm cu medicii și după aceea“, a spus miercuri, 24 martie, Dominic Fritz.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *