USAMVB inaugurează Agro Village – piața produselor agroalimentare tradiționale din Banat

USAMVB inaugurează Agro Village – piața produselor agroalimentare tradiționale din Banat

- in Agricultura, Economie, Locale, Stiri
0

USAMVB Timișoara va inaugura Agro Village – piața produselor agroalimentare tradiționale a producătorilor locali și regionali din Banat, sâmbătă, 3 aprilie.

Evenimentul se va desfășura, în aer liber, începând cu ora 10:00, pe platforma Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară  a Banatului ,,Regele Mihai I al României” din Timișoara, str. Calea Aradului, nr.119 din Timișoara.

Pe tot parcursul evenimentului se vor respecta toate măsurile de prevenție anti-COVID. Trebuie să fim responsabili. Din oră în oră se vor dezinfecta toate suprafețele și obiectele comune care sunt utilizate. În plus vă recomandăm soluția dezinfectantă de la intrare în AgroVillage. Cunoscând eficiența măștilor de protecție, credem că este important să alegem informații corecte de la specialiști și să fim responsabili unde și cum să purtăm masca. Pentru a preveni răspândirea COVID-19, accesul consumatorilor în AgroVillage trebuie să se realizeze într-un număr limitat, trebuie menținută permanent distanțarea socială recomandată de minim 1,5 metri față de ceilalți producători, dar și de cumpărători“, este mesajul organizatorilor de la USAMBV Timișoara.

Agro Village USAMVB Timișoara îi așteaptă pe cei interesați, de la ora 8.00, în fiecare sâmbătă și duminică, astfel, cu o diversitate de produse proaspete și de calitate obținute de la producătorii locali și regionali din Banat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *