Urmărire cu focuri de armă, noaptea trecută, în Timiș

Urmărire cu focuri de armă, noaptea trecută, în Timiș

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Nu a oprit la semnalul polițiștilor, așa că a început o urmărire ca în filme. S-a întâmplat noaptea trecută, în Recaș.

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției orașului Recaș au efectuat semnal de oprire unui autoturism cu două persoane care circula în localitate. Șoferul în loc să oprească, a călcat pedala de accelerație, iar polițiștii au pornit după el. Oamenii legii au început să folosească armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de avertisment și în direcția autovehiculului reușind-se avarierea cauciucurilor de la ambele roți din spate.

Șoferul nu a oprit nici atunci și și-a continuat deplasarea pe DJ 609 E, cu roțile pe jante, iar la intrarea in localitatea Herneacova, autoturismul a părăsit carosabilul rulând pe un drum agricol încă 1 km, ulterior oprindu-se într-o zonă cu noroi.

Cei doi ocupanți au coborât din autoturism și au fugit în vegetația din apropiere, după efectuarea unor noi somații s-a reușit imobilizarea unui tânăr de 23 ani din Timișoara. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute conducere fără permis de conducere și a conducere sub influența alcoolului. De asemenea acesta a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 500 de lei. Cu ocazia evenimentului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. În prezent se fac verificări în vederea depistării celui de-al doilea ocupant al autovehiculului“, transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *