Urmărire ca-n filme, la Timișoara: cum a scăpat de polițiști un bărbat de etnie romă, căutat pentru furt

Urmărire ca-n filme, la Timișoara: cum a scăpat de polițiști un bărbat de etnie romă, căutat pentru furt

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Urmărire ca-n filme, astăzi, pe străzile Timișoara. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat o mașină, având informații că în interiorul acesteia se află un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de aducere, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme.

Astfel, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, dar șoferul mașinii nu a dorit să se oprească. Prin urmare, oamenii legii au început să urmărească autoturismul în trafic, iar la un moment dat, șoferul a pierdut controlul mașinii și a lovit trei autoturisme parcate.

În momentul încătușarii bărbatului pe numele căruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reușind să-i asigure scăparea, iar un polițist a fost lovit. Persoanele implicate s-ar fi ascuns într-un imobil, unde, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat un pistol cu gloanțe de cauciuc, însă cei în cauză nu au fost depistați“, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

La activități a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În cauza, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, în vederea depistării persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale față de acestea.