UPT dă startul la înscrieri. Câte locuri bugetate sunt disponibile?

UPT dă startul la înscrieri. Câte locuri bugetate sunt disponibile?

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Absolvenţii de liceu care au reuşit să ia examenul maturităţii sunt aşteptaţi să se înscrie la una dintre facultăţiile Universităţii Politehnica din Timişoara. Înscrierile la UPT încep de săptămâna viitoare.

Absolvenții de liceu care vor să aleagă una dintre cele zece facultăți din cadrul UPT au la dispoziție 2280 de locuri bugetate și cinci zile în care își pot depune dosarele.

De luni, 13 iulie, încep înscrierile la Universitatea Politehnica din Timișoara. Absolvenţii de liceu care vor să îşi aleagă una dintre facultăţiile UPT: Automatică şi Calculatoare, Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, Construcţii, Electronică şi Telecomunicaţii, Electrotehnică şi Electroenergetică, Management în Producţie şi Transporturi, Mecanică, Inginerie Hunedoara, Ştiinţe ale Comunicării, Arhitectură şi Urbanism  au ladispoziţie 2.280 de locuri bugetate şi cinci zile încare îşi pot depune dosarele.

Cele mai multe locuri sunt disponibile la facultatea de Automatică şi Calculatoare, unde sunt 375 de locuri bugetate şi 245 cu taxă, la Mecanică 418 bugetate şi 180 cu taxă şi Electronică şi Telecomunicaţii 283 bugetate şi 160 cu taxă.

Absolvenţii de liceu de origine română din diaspora au la dispoziţie 116 locuri. Înscrierea candidaţilor are loc până pe data de 17 iulie, iar pe 21 iulie va avea loc concursul de admitere, urmând ca rezultatele să fie afișate pe data de 25 iulie. Tematica de concurs şi bibliografia pentru probele scrise se găsesc afişate pe paginile oficiale ale fiecărei facultăţi.

Taxele de admitere la ciclul licenţă pentru anul universitar 2015 – 2016 sunt de 100 de lei pentru înscriere şi 100 de lei pentru confirmarea locului.

Calendarul detaliat al admiterii, distribuţia locurilor pe facultăţi şi oferta de programe şi specializări sunt disponibile pe pagina de internet a universităţii, www.upt.ro, la secţiunea Admitere Licenţă 2015.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *