Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza a VI-a ediţie a Zilelor Carierei

Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza a VI-a ediţie a Zilelor Carierei

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza in perioada 25 – 26 martie 2015 a VI-a editie a evenimentului „Zilele Carierei”, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studentesc.

Aniela Sălăjan, Departamentul de Comunicare și Imagine Universitatea Politehnica Timișoara, a explicat că evenimentul se adreseaza  tuturor studentilor, masteranzilor si absolventilor din Timisoara si din imprejurimi care sunt interesati de oportunitati de practica, de gasire a unor teme pentru proiectele de diploma si de angajare. In plus,  cele aproximativ 50 de companii nationale si internationale participante vor organiza si sesiuni de training, vor lansa concursuri tematice si vor desfasura o serie de interviuri si simulari de interviuri pentru participanti astfel incat sa-i sprijine pe acestia in procesul de integrare pe piata muncii. Noutatea acestei editii consta in prezentarile pe care companiile le vor realiza in spatiul evenimentului si in organizarea unor mese rotunde la care vor participa reprezentanti ai angajatorilor, ai universitatii si ai studentilor.

Programul preliminar al evenimentului:

  • 25 martie 2015, ora 9:00

Deschiderea festiva a evenimentului

  • 25 si 26 martie 2015, orele 10:00 – 17:00

Targ de oferte pentru studenti, masteranzi si absolventi

Oameni/cariere de succes

Interviuri/simulari de interviuri

Concursuri tematice

Oportunitati de burse si mobilitati in strainatate

Prezentari ale companiilor (produse, tehnologii, programe)

  • 26 martie 2015

Mese rotunde/ ateliere de lucru

  • Incepand cu 1 aprilie 2015

Traininguri tehnice

Vizite in companii

,,Zilele Carierei” este un proiect implementat prin intermediul Centrului de Informare si Consiliere a Studentilor si al Oficiului de Intermediere a Relatiei cu Mediul Societal din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati www.zilelecarierei.upt.ro, sa ne contactati la numarul de telefon  0725 890944 – persoana  de contact: Florin Bodin, sau sa ne trimiteti un email la adresa: zilelecarierei@upt.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *