Universitatea de Vest din Timișoara s-a autosesizat după ce ministrul Sănătății este acuzat că a plagiat teza de doctorat

Universitatea de Vest din Timișoara s-a autosesizat după ce ministrul Sănătății este acuzat că a plagiat teza de doctorat

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0
florian bodog

Un nou scandal de plagiat în politica românească. Florian Bodog, ministrul Sănătății, este acuzat că a plagiat o bună parte din teza de doctorat în Științe Economice pe care a susținut-o în anul 2008 la Universitatea de Vest din Timișoara.

Pe de altă parte, reprezentanții UVT anunță că s-au autosesizat, iar în această săptămână se va întruni Consiliul Studiilor Universitare Doctorate din cadrul instituției, pentru a analiza situația. “În zilele următoare, Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul UVT se va întruni în ședință, va lua act de situația prezentată în mass-media, iar apoi vă putem transmite concluziile respective“, a declarat Florin Jurca, purtătorul de cuvânt al Universității de Vest din Timișoara.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Ministerul Sănătății anunță că în teza de doctorat intitulată “Managementul și marketingul unităților sanitare”, Florian Bodog a respectat “standardele de calitate”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *