Unitate de Primiri Urgenţe, în valoare de 800.000 de euro, la Spitalul Municipal Timişoara

Unitate de Primiri Urgenţe, în valoare de 800.000 de euro, la Spitalul Municipal Timişoara

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

În prezenţa primarului Nicolae Robu, Spitalul Municipal Timişoara a inaugurat noul sediu al Unităţii de Primiri Urgenţe, în valoare de 800.000 de euro, luni 12 octombrie.

„Neaflăm acum într-un spațiu dotat cu toate circuitele și capacitatea de a prelua urgențele de la Spitalul Municipal. Noul sediu are o capacitate de 16-17 paturi. Am făcut demersuri pentru lărgirea schemei de medici, astfel încât să putem asigura asistența medicală necesară. Avem două paturi de resuscitare 0, avem 14 paturi de monitorizare a pacienților care sunt mai puțin critici, avem toate condițiile pentru a face mici intervenții chirurgicale, avem comunicare directă cu explorările imagistice. Am suplimentat cu patru medici schema de personal”, a explicat conf. dr. Octavian Mazilu, managerul Municipalului din Timişoara.

 „Realizarea noii construcții  este conform celor mai înalte standarde în vigoare pentru o unitate de primire urgențe. Avem și elemente de dotare tehnică la același nivel, nu numai o clădire nouă”, a completat edilul  Robu.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *