Unde s-ar putea realiza o parcare subterană cu două etaje la Timișoara

Unde s-ar putea realiza o parcare subterană cu două etaje la Timișoara

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a anunțat marți, 9 octombrie, că a dat undă verde SDM pentru realizarea unei parcări subterane pe două etaje. Locația găsită de primărie este parcarea Hotelului Central.

În această dimineață am avut o discuție cu directorul Direcției Tehnice, Culiță Chiș și directorul SDM, Valentin Maritinov și am hotărât să dăm SDM undă verde să realizeze o parcare subterană cu două nivele în parcarea de la Hotel Central. În măsura încare se poate merge și sub spațiul verde, se va merge și acolo. Se va da drumul și la studiul de fezabilitate și vor apărea primele concluzii”, a anunțat primarul Nicolae Robu.

O altă parcare, de data acesta supratenă, se va realiza lângă Casa Tineretului. Dacă SDM va dori s-ar putea realiza una subterană. „O altă parcare pe care vrem să o realizăm este una care de mult de tot a fost avută în vedere, dar din diverse motive nu s-a putut trece la fapte. Tot SDM-ului am dat undă verde pentru realizarea unei parcări lângă Casa Tineretului, pe strada Arieș. Supraterană , și dacă vor dori să facă și subterană evident ne bucură să fie și unu – două etaje”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *