Un tramvai Bozankaya a luat foc la Timișoara

Un tramvai Bozankaya a luat foc la Timișoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Incendiu la un tramvai Bozankaya. Mai exact, incendiul a izbucnit la unul dintre motoarele tramvaiului care circula pe linia 6 miercuri după-amiază.

Vatmanul a sesizat că unul dintre motoare are probleme și a anunțat că se retrage în depoul din zona Dâmbovița. Însă pe bulevardul Revoluției din 1989, în fața Consiliului Județean Timiș, al doilea motor al tramvaiului a luat foc.

Acesta a intervenit cu extinctoare și a sunat la 112 pentru intervenția pompierilor.

La fața locului s-au deplasat de urgență 12 pompieri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipelor la locul evenimentului s-a constatat faptul că erau degajări de fum la nivelul sistemului de frânare. Aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat, fără a se înregistra victime. În urma incendiului au ars materialele combustibile ale sistemului de frânare. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic produs în urma frecării la sistemul de frânare”, spun reprezentanții ISU Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *