Un timișorean s-a dat drept medic și a primit șpagă 20.000 de lei de la fratele unui bolnav

Un timișorean s-a dat drept medic și a primit șpagă 20.000 de lei de la fratele unui bolnav

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
medic spaga

Un timișorean a fost trimis în judecată pentru trafic de influență, în stare de recidivă, recent, după ce a reușit să-l înșele pe fratele unui bolnav internat într-un spital din oraș.

Titel Cătălin Mihai s-a dat drept medic și a pretins și primit, în perioada mai – iunie 2014, 20.000 de lei de la fratele unui bolnav cu scopul de a-i determina pe alți doctori care se ocupau de îngrijirea pacientului să-i acorde asistența medicală necesară. Potrivit procurilor, fratele persoanei înșelate era internat la Casa Austria din Timișoara, în stare gravă, în urma unui accident de muncă.

“În momentul în care a pretins suma de bani pentru medici acesta a lăsat să se creadă că are influenţă asupra acestora, respectiv s-a prezentat ca fiind şi el medic. Cealaltă sumă de bani a fost pretinsă de inculpat pentru achiziţionarea medicamentelor şi materialelor sanitare necesare tratării fratelui persoanei vătămate, deşi întregul tratament a fost asigurat de către spital”, comunică Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Timiş.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *