Un tânăr cu Jaguar a parcat pe unde l-a tăiat capul prin Timișoara

Un tânăr cu Jaguar a parcat pe unde l-a tăiat capul prin Timișoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
jaguar

Un tânăr sârb pare să nu țină cont de nicio regulă de circulație la Timișoara, astfel că își parchează Jaguar-ul pe unde are chef. Potrivit Poliției Locale Timișoara, tânărul a fost prins de mai multe ori staționând în locuri în care acest lucru este interzis prin indicatoare. De asemenea, acesta a circulat în zone cu acces interzis, cum ar fi Piața Sfântul Gheorghe, Mărăști, Gh. Dima cu Gh. Lazăr, E. Grigorescu, Augustin Pacha, cu mașina sa marca Jaguar, pe care are numere străine.

Tânărul a fost identificat de oamenii legii ca fiind K.D., de 23 de ani, cetățean sârb născut în Elveția și cu acte de rezidență în România. Tânărul a acumulat deja șapte procese verbale de constatare a contravenției, atât pentru staționare în locuri interzise cât și pentru circulație pe străzi cu accesul interzis, având de achitat suma totală de 6.525 lei.

Polițiștii locali atrag așadar atenția tuturor persoanelor care conduc autoturisme pe raza municipiului Timișoara și sunt surprinse încălcând legislația să se prezinte la sediul instituției pentru clarificarea situației lor și să nu se bazeze pe faptul că nu vor putea fi identificați, chiar dacă, conduc autovehicule înmatriculate în alte țări, deoarece riscă sancțiuni drastice”, a informat Poliția Locală Timișoara.